13 marraskuuta 2014

Koko suomi leipoo kirjassa ja telkussa

Hei kuinka mahtavaa!!!!! Se on hassu tunne kun kulkee kaupassa hyllyn ohi ja silmäkulmaan osuu mun tekemä mustikkapiirakka..Nimittäin tänään julkaistiin koko suomi leipoo kirja ja olen niin ylpeä että olen moiseen päässyt mukaan!!! Ja onnellinen myös siitä että henkilökohtainen suosikkini omista tekeleistäni kisassa on vielä päässyt kanteen. Kävin tänään kirjakaupassa kurkistamassa kirjan sisälle ja olisi tehnyt mieli lähteä kaupasta kirja kainalossa..Odotan kuitenkin innolla ja maltilla ensi viikkoa jolloin tekijänkappaleeni saapuu ja pääsen todenteolla syventyyn tähän kirjaseen. Kauniita kuvia ja herkullisia reseptejä, ystävien kuvia ja tunnelmaa..Sen verran jäi kuitenkin käteen kaupasta poistuttua :)

http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/koko-suomi-leipoo/uutiset/artikkeli/koko-suomi-leipoo-kirja-kokoaa-yhteen-suosikkiohjelman-reseptit/4523826

Kirjan julkistamisen kunniaksi ja illan kisastudioo varten leivoin tänään sekä suolaista että makeaa. Tällä kertaa herkutellaan kebab piirakalla ja dumle cookies cupcakeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti