12-16 kpl
Pohja
150 g margariinia
150 g turkkilaista jogurttia
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl persiljaa
suolaa
Täyte
1/ 2 purjo
2 pientä porkkanaa
n.100 g lanttua
100 g tuorejuusto (maustamaton tai maustettu)
1 1/2 dl juustoraastetta (emmental)
paljon tuoretta persiljaa silputtuna :)
mustapippuria
suolaa
Sekoita pehmeä margariini ja jogurtti. Lisää yhteensekoitetut kuivat aineet ja sekoita nopeasti taikinaksi. Nosta kylmään. Viipaloi purjo, raasta porkkanat ja lanttu karkeaksi. Paista voissa n. 5 minuuttia, lisää tuorejuusto ja mausteet. Anna jäähtyä ja sekoita juustoraaste joukkoon. Kauli taikina ja ota pyöreitä kiekkoja esim. juomalasin avulla. Levitä täytettä jokaiselle kiekolle keskelle, purista kiekkoa kämmenten välissä ja litistä päältä lopuksi. (Tarkoitus on että kiekkoihin muodostuu pieni reuna ja pinta tasoittuu) Vaihtoehtoisesti voit painella taikinat esim.muffinipellin koloihin tai tehdä pasteijoita. Voitele munalla ja paista 200 asteessa n.20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti