14 joulukuuta 2014

Tomaatti-mozzarella pizzapannari

Ihana luminen sunnuntai ollut <3 Se on kumma miten tuo lumen tuoma valo piristää!! Ja pitkästä aikaa sain myös onnistuneet valokuvat leipomuksista kun ikkunasta hohkasi valoa; tälläisistä pienistä asioista tajuaa kuinka pimeää aikaa tämä talvi on jos lunta ei ole.. Noh, mutta se siitä lumiraportista :) Olin tänään siskon tykönä kylässä ja halusin aamulla tehdä jotain pikkusuolaista meille.. Äärettömän helppo ja nopea suolainen versio pannarista oli kivan "kevyt" kahvikaveri, eli oikein hyvää vaihtelua tässä lähiaikoina leivottuihin voi-sokeripommeihin verrattuna..


4 munaa
1 rkl sokeria
200 g valio valkosipulifraichea
1,5 dl vettä
3 dl jauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl basilikasilppua
suolaa
mustapippuria

n.6 kpl makeita miniluumutomaatteja
1 pkt mozzarellaa (sellasta kunnon tavaraa puhvelinmaidosta)
basilikalehtiä
hyvää öljyä (aurinkokuivattujen tomaattien öljyä)

Laita uuni lämpiään 200 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita fraiche, vesi, suola,pippuri ja basilikasilppu keskenään. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita vaahtoon nesteitä ja kuivia aineita vuoronperään. Kaada leivinpaperoidulle pellille ja esipaista ensin muutama minuutti ilman täytteitä. Viipaloi tomaatit, nosta pannari uunista ja levitä tomaattisiivut taikinan päälle. Murustele päälle myös mozzarella ja revi basilikan lehtiä sinne tänne. Pirskottele hiukan öljyä ja lykkää takaisin uuniin kunnes pinta saanut kauniin värin, n.20 min. Simple and good! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti