1 rkl sokeria
200 g valio valkosipulifraichea
1,5 dl vettä
3 dl jauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl basilikasilppua
suolaa
mustapippuria
n.6 kpl makeita miniluumutomaatteja
1 pkt mozzarellaa (sellasta kunnon tavaraa puhvelinmaidosta)
basilikalehtiä
hyvää öljyä (aurinkokuivattujen tomaattien öljyä)
Laita uuni lämpiään 200 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita fraiche, vesi, suola,pippuri ja basilikasilppu keskenään. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita vaahtoon nesteitä ja kuivia aineita vuoronperään. Kaada leivinpaperoidulle pellille ja esipaista ensin muutama minuutti ilman täytteitä. Viipaloi tomaatit, nosta pannari uunista ja levitä tomaattisiivut taikinan päälle. Murustele päälle myös mozzarella ja revi basilikan lehtiä sinne tänne. Pirskottele hiukan öljyä ja lykkää takaisin uuniin kunnes pinta saanut kauniin värin, n.20 min. Simple and good! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti