20 marraskuuta 2014

Puolukka-kinuski cupcaket

Nämä söpöt cupcaket tein pieniin vuokiin ja taikinasta tuli todella monta kupparia. Ihana makean kirpeä suupala on nopea ja helppo valmistaa. Jokin ihme siinä on aina kun jokin leivonnainen on pienikokoinen, niitä tulee nimittäin syötyä ihan valtavasti :D


Taikina
100 g voita
2 munaa
100 g siro sokeria
3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl puolukka-vanilja jogurttia
100 g pakastepuolukoita
60 g Dr.Oetker caramel hippuja

Kuorrute
1 prk vispikermaa
100 g rahkaa
1-2 rkl vaniljakreemijauhetta
vaniljaa
(tomusokeria)
(punaista elintarvikeväriä)

Sulata voi. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää niitä jogurtin ja voisulan kanssa vuorotellen taikinaan varovasti käännellen. Lisää lopuksi jäiset puolukat ja kinuskihippuset. Jaa taikina pieniin tai isoihin muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 min. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista. Sekoita vaniljakreemijauhe vispikerman joukkoon ja vaahdota. Lisää rahka ja mausta aidolla vaniljalla. (Itse tykkään aina tehdä kaikesta "ei niin makeeta") Joten jos kaipaat lisämakeutta niin lisää tomusokeria oman maun mukaan. Pursota ruusukkeiksi kuppikakun pintaan ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti